9/20/2008

live your life


Äntligen var det dags för en efterlängtad händelse just nu :P fick hem T.I.'s nya skiva "Paper Trail" nyss :D ..har lyssnat genom den några gånger nu och förutom ngn enstaka låt som inte står upp till överträffandet av de andra, så är skivan allt som allt - en klar hitlista ;) haha

"Whatever You Like" som redan spelats en hel del på radiostationer runt om i världen, och även i folks ipod's är ju hans andra singel från denna skiva, första låten "No Matter What" spreds nog inte lika snabbt när den kom ut för några månader sen, medans Whatever You Like snabbt sträckte sig överallt. Den hamna snabbt på iTunes top 5 Singel lista både i USA och här i Svergie och fortsatte att stanna kvar där. Men dessa är endast början på allt, hela skivan är material att sätta tänderna i - dansa till och chilla till... ;)

Låten "Live Your Life" med Rihanna som gästartist är hur grym som helst! För er som kommer ihåg låten "Dragostea Din Tei" kommer gilla denna då melodin samplats från den låten, men för er andra som hata den, misströsta inte, det är inget annat i låten som är dess like ;) haha En klar single inom framtiden hoppas jag! =) En annan gästartist som hittas är Usher på låten "My Life, Your Entertainment" som är precis som den sistnämnda en sjukt bra hit! Skulle fungera både på clubbens dansgolv som hemma på festen där alla dina polare går runt med 59Fifties, loose-fit jeans, rags, feta shades och ice runt halsen... ;) Vad jag menar är att T.I. är en sjukt bra Hip-Hop artist, men nog inte många som skulle klara av en fest med hans musik. Jag är självklart en av dom som KAN, men i detta land är nog utbudet av andra likasinnade en aning begränsat ;)

Men i vilket fall som så är hans skiva grym, fullt med nytänkande material sen "T.I. vs. T.I.P." som släpptes sent för snart 2 år sen. Och den håller som sagt, gunget ligger kvar, verserna fastnar och refrängernas sköna melodier sätter sig snabbt!

ATL did again ;)


PEACE!

1 kommentar:

ewon sa...

kul med din recension, man blir sugen på att lyssna på den.
snygg omslagsbild, tycker jag som gillar konst.
kram y

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se