3/07/2009

tremaine neverson.

Nere i skåne hos mamma å vovven över helgen, skönt ibland att komma bort från verkligheten å ner till alla minnen man har här nere.. Inte för att jag vill uppleva dom igen, nope! Men det är ngt med minnen som ger en orsaker att tänka tillbaka ibland =)

Det som får mig att fundera över det hela är däremot att när man väl är här nere, även om det är under en kort period, så längtar man hem igen till sin egen lägenhet, ensamheten å lugnet man skapat där... Mysko hur det hela funkar.. Jag kan till och med komma på mig själv att längta efter jobbet på måndag morgon ibland fast det bara är en fredag kväll, hemskt nästan :P Att sen tiden går så snabbt så att man sen står där på söndgen å undrar vart helgen tagit vägen det är en annan sak =)

För att vara helt ärlig ikväll måste jag tillägga att jag har planer på att flytta, inte ner hit igen nä absolut inte, längre bort... Men det är svårt att behöva tänka sig in i idéen för Ceasars skull... Kommer sakna ihjäl mig efter honom om man ska va borta över ett år... Särsklit när man kommer ner så här över ngn dag å man inte kan sluta mysa å busa mä honom :P Han fyllde 8år i torsdags så att han ens är så vild å busig är en underbar sak... Så varför skulle jag ville lämna det?

Det jag frågar mig... det går bra i mitt liv just nu, har fast jobb på ett ställe som går bra. Har egen lägenhet jag kan fortsätta inreda, förändra å till slut kanske få klar. Har polare utspridda lite varsom i landet som man träffar ibland, som man har skoj med och som får en att njuta av livet... Så varför förändra ett vinnande koncept? Och samtidigt igen... En dröm jag vill fullfölja är en del av mitt liv jag vill få gjort för att känna att jag kommer någonvart innan det är för sent...

It takes time, livin in a world when u dont know who to trust...
It takes time, slow it down when u feel u need to rush...
It takes time, it takes time, it takes time...
To love...

Fick ner lite skön rnb häromdagen, eller ja, igår :P ..Bl.a en jobbig låt from our boi - Mr. Songz... Trey if u prefere.. :P Han har alltid haft lite sjuka toner i sina lugna låtar som gör att man fastnar väldigt enkelt, man ser sig framför ngn tjej å sjunger hans text från låten... Samma gäller denna, Får tillägga att den är med på Soundtracket för den nya filmen "Confessions of a Shopaholic". Även om det är lite av en "girl-falls-in-love-wit-a-boy-which-change-her-life-chick-flick" funderar jag på att sticka å se den på bio, mest för dess musik då asså :P haha...

Låten heter iaf "Takes Time To Love" och som ovanstående utdrag ur dess text framhäver så är det en mysig kärleks låt i ren Trey Songz style ;)

Så leta reda på den om ni vill ha en skön låt att gunga till en effermiddagdag, eller ngn dag då ni vill sjunga framför spegeln i mjukisbrallor och 59Fifty på huvudet :P haha... Either way, both will count as well spent moment of ear-candy, Thats a promise on me... ;)

Så annars, dags att nanna nu... Ligger redan i sängen med min mac och lyssnar på denna låten om å om igen samtidigt som facebook går på högvarv och man hör morsan snarka genom alla väggar... :P


PEACE OUT
Goodnight y'all...


1 kommentar:

Soulie sa...

HAHAHA yes yes let's get married :D haha damn taaaack vad glad jag blir^^ Dunno faktiskt, har inte träffat någon som jag fastnat för än :( själv då? Diggin' ur style too (:

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se