3/12/2009

greatness.Igår innan jag somna fick jag ner en av årets mest efterlängtade plattor (för min del). "The-Dream's" "Love vs Money", och med facit i hand kan jag då avslöja att detta bevisar var denna snart 31 åriga artist/singer/songwriter befinner sig just nu.

Oh my friggin' God vilket album... haha :P

Kommer ihåg när jag fick ner hans första album "Love/Hate" för ngt år sen (släpptes 2007). Mitt första intryck var samma då, jävlar denna killen vet vad "topplistetta" betyder på typ alla språk :P "Shawty Is Da Shit" satte griller i mitt huvud å än idag lyssnar jag gärna sönder den på repeat för att den är så sjukt sköön! =)

Välkommen till nutiden David, för han har gjort det igen! :P Med första singeln "Rockin' That Shit" var han bestämd första plats ännu en gång på min lista :P Och hela det nya albumet är (precis som förra) uppbyggt i en å samma följd så den ena låten börjar direkt efter den andra, nästan som en grym dj-mixning alltså =) Och detta gör ju självklart att man gärna fastnar och vill höra alla låtar i följd - vilket jag gjort nu ända sen jag vakna imorse, om å om igen..... ;)

Favoritern är självklart, förutom ovan nämnda "Rockin That Shit"- "Take You Home 2 My Mama", "Love vs Money Pt2", Walking On The Moon", "My Love", "Right Side of My Brain" & sen även den andra singeln han släppt tidigare, "Let Me See That Booty" =)

Läste en artikel om honom för ngn dag sen i senaste VIBE då de prata om hans historia, hur hans första album som egentligen aldrig var menat att släppas, bara tog 2 månader att spela in och att alla var tvivelaktiga till att det ens skulle gå bra för det med tanke på hans "svaga" röst jämfört med dagens andra R&B/Pop artister... Ack så fel de hade :P haha... Killen som skriver artikeln berättar även att The-Dream skriver så många låtar till andra artister att skivbolagen inte skickar ut skivor till honom när dom släpps... Fraktkostnaderna hade blivit för höga :P hahaha.. Jobbigt att vara stjärna och att behöva gå till affären å betala för att få skivorna man skrivet låtar till ;)

Kan även tillägga för ni som bott i en grotta eller ngt utan ett liv den senaste att denna killen alltså bl.a. ligger bakom låtar som J.Holiday's heta rnb-ballad "Bed", Beyonces nya singel "Single Ladies (Put a Ring On It)" och så självklart den sjuka hiten med Rihanna, nämligen - "Umbrella".... Så hans merit-lista på att leverera stora låtar.. Är en hel del välskriven så att säga.. ;P

PEACE OUT!

2 kommentarer:

Soulie sa...

oh the dream <3 första gången jag hörde honom trodde jag att han var femton men 31, damn vem kunde tro det? Han låter som ett barn men han är grym!

Soulie sa...

Jag märkte det :/ haha en hel helg utan min blogg AHMAGAD haha nerå :D taack så mycket (: vi hörs when i'm back (K)

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se