4/03/2010

lördagish

...njuuuter!

Ceasar solar =)

Idag är en sån dag då man är redo för vad som helst. Gå ut ikväll kanske? Chilla å kolla på film kanske? Vilket som fungerar för min del känner jag =) haha...

Även om jag inte precis kan påstå att det finns mycket urval av GRYMMA ställen i den här stan så är d bara ngt i mitt humör ikväll som gör mig mer öppensinnad... inte för musiken kanske, men för folket iaf :P haha... Får väl se vad som händer senare =)

Sitter just nu med en cola i handen å en påse godis bredvid mig. Den är ihopskrynklad å inte vatt öppnad sen igår när jag köpte den visserligen - men samtidigt är d ngt med att bara ha den här som gör en nöjd :P Att liksom kunna njuta av att tillgängligheten av godis, kan även det ibland bara göra en glad utan att man behöver häffa å trycka... haha =)

Har haft en grym dag i Simrishamn med först mormor å morfar, kusin maria å lars och deras ungar från uppsala va även nere å hälsa på, så blev påskmiddag där under dagen =) Sen till kvällen åkte vi bort till micke, yvonne å vincent å käka kvällsmat med dom! Heldag á la Simpan som man kallar d :P haha...

Förutom då att vår lilla busiga gullerumpa Cesse gjorde bort sig under dagen (om vad ska vi inte nämna) så var d en sjukt fin dag :D ...att d dessutom var solsken å 16grader ute på morfars altan gjorde inte saken sämre liksom ;)

Bifogar lite bilder så ni själva kan se :D

BLESS!
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se