11/27/2008

spotlight"You got me tipsy, tipsy, tipsy of your lovin'
And I dont wanna be sober..."


- Git Fresh - Tipsy (feat. Rick Ross)

Dags för lite ny musik igen eller vad säger ni?? =)

Har fått hem lite nya album som får en i stämmning, och några som jag bara var tvungen att ta hem för att bara ha dom i fall folk vill veta :P haha En av dessa är ju då så klart Britney's nya album "Circus" som jag inte ens lyssnat genom hel än pga. tidsbrist (..som lagt på det bättre albumen jag kommer till senare i denna blogg).

Sean Garrett, Slim, Kanye West, Ludacris, T-Pain, Akon och Beyonce är några av de som jag istället gett min tid :P 

Slims första solo-platta är grym! Skön R&B med äkta soul kännsla. Ni som inte vet är alltså denna Slim före detta sångare i gruppen "112" (uttalas one-twelve) som inte gjort ngn hit på ett tag nu, tyvärr... Men Slim fick iaf rycket att göra en egen platta och det gjorda han helt rätt i! =)

Sean Garretts låtar har vi alla hört innan kan jag lova er -men varför känner man då inte igen namnet? Jo, för precis som vår bäst polare Ne-Yo har Sean fram tills nu hållt sig bakom allting och producerat i massor, låtar som "Wall To Wall" till bland annat Chris Brown, som han uppträtt med som slått rekord på topplistorna världen över, är Seans avkomma... :P Så då kan ni ju antagligen med all säkerhet tänka er hur fet hans skiva "Turbo 919" är nu när den släpps i slutet av året ;) Han har ju även hjälpt Enrique Iglesias i hans senaste singel "Away". Och även nu i Ludacris nya hit med Chris Brown, "What Them Girls Like"... Killen är helt galen i att spotta ut hits dygnet runt känns d som! ;)

Ludacris nya skiva "Theater of The Mind" är precis som Luda's andra skivor en het mix av grym hip-hop och bra texter. Och så också denna! Med gäster som hypade Lil Wayne, T.I., Jamie Foxx & Plies har han fixat en ny skiva med sväng i! =)

Kanye West's nya skiva "808's And Heartbreak" är helt överflödig av hans nya pop/electro/hip-hop genre! En klar hit-skiva full av framtida radio-hits och list ettor runt om i världen. Vi får bara hoppas vi ser den andra sidan av Mr. West igen, hans gamla album med mer hip-hop och ähm... positiva melodier som fastna så lätt i våra skallar föregående år... Jobbigt det här med hans mamma för honom... Förstår det... Damn Strong to keep on goin bro!! Keep it up!

Ace Hood som fått göra ett album med både Konvict, Def Jam & We The Best har fixat en sjukt bra blandning mellan hip-hop beatsen & klitchiga refränger! Tänk er låtar med Rick Ross (We The Best), Akon (Konvict), Plies (Def Jam), och då även med dom feta refrängerna från T-Pain, Lloyd & Trey Songz... Lite för mycket ibland men det jämnas ut med Ace's egna låtar utan gäster som även dom sätter hans personlighet i toppen!

Vad jag vänta glatt på nu är Jamie Foxx's nya album "Intuition", Avants nya självbetitlade album, 50's efterlängtade "Before I Self Destruct" och självklart Akons kommande "Freedom" som väntas slå med häpnad, som alltid när det kommer från honom... ;)

Men men.. Har ett gaaanska bra lager på redan nya skivor som måste spelas sönder innan nästa kommer så man får inte bli för hispig över kommande när man redan har saker som väntar på en ;)


PEACE Y'ALL!

Inga kommentarer:

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se